Przepis i sposób przygotowania na: shrek:)
Kroki postępowania
Wylewamy na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia. Wstawiamy do piekarnika, któy jest nagrzany do 180 st. C .Pieczemy przez ok 30 minut aż biszkopt wyrośnie .
![Krok 1 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek100-2.jpg)
Sok, który nam pozostał musimy zagotwać w garnku, a następnie dolać mieszankę budyniową. Nastepnie ponownie zagotowuwujemy. Mieszamy cały czas. Aż będzie jednolita konsystencja- gęsta. NA wystudzony biszkopt wlewamy gorącą zieloną masę, dalej wygładzamy powierzchnię. ODstawiamy do wystygnięcia.
![Krok 2 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek101-2.jpg)
![Krok 3 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek102-2.jpg)
![Krok 4 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek103-2.jpg)
![Krok 5 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek104-2.jpg)
![Krok 6 - shrek:) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/shrek99-2.jpg)