Przepis i sposób przygotowania na: Skrzydła indycze po prowansalsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Skrzydła indycze po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydla-indycze-po-prowansalsku1-2.jpg)
![Krok 2 - Skrzydła indycze po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydla-indycze-po-prowansalsku2-2.jpg)
![Krok 3 - Skrzydła indycze po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydla-indycze-po-prowansalsku3-2.jpg)
![Krok 4 - Skrzydła indycze po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydla-indycze-po-prowansalsku4-2.jpg)
![Krok 5 - Skrzydła indycze po prowansalsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/skrzydla-indycze-po-prowansalsku0-2.jpg)
skrzydla indycze | 2 |
przyprawy do pieczonego | |
kurczaka po prowansalsku | 1 łyżka |
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat | 1/4 łyżeczka |
marynaty teriyaki | 5 łyżka |
soli | 1/4 łyżeczka |
czosnku granulowanego | 1/4 łyżeczka |
marchewka | 1 |
cebula | 1 |
olej | 3 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: