Przepis i sposób przygotowania na: Śląskie kluchy nadziewane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane1-2.jpg)
![Krok 2 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane2-2.jpg)
![Krok 3 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane3-2.jpg)
![Krok 4 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane4-2.jpg)
![Krok 5 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane5-2.jpg)
![Krok 6 - Śląskie kluchy nadziewane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slaskie-kluchy-nadziewane6-2.jpg)
udko z kurczaka | 2 małe |
kukurydza w puszce | 100 gram |
por (biała część) | 10 cm |
sól do smaku | |
Papryka ostra mielona Prymat | do smaku |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
Czosnek suszony Prymat | do smaku |
ziemniaki | 700 gram |
mąka ziemniaczana | |
sól | do gotowania ziemniakow i klusek |
kiełbasa | na okrasę |
sos | np.pieczeniowy |
por (biała część) | na okrasę |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: