Składniki:
filet śledziowy | 70 dag |
fasola szparagowa | 1\\2 kg |
szalotka | 3 szt |
olej | 6 łyżek |
ocet winny | 4 łyżki |
cukier | łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
przyprawa warzywna | |
jabłka | 2 czerwone |
filet śledziowy | 70 dag |
fasola szparagowa | 1\\2 kg |
szalotka | 3 szt |
olej | 6 łyżek |
ocet winny | 4 łyżki |
cukier | łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
przyprawa warzywna | |
jabłka | 2 czerwone |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: