Przepis i sposób przygotowania na: śledź opiekany w occie
Kroki postępowania
![Krok 1 - śledź opiekany w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-opiekany-w-occie2-2.jpg)
![Krok 2 - śledź opiekany w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-opiekany-w-occie3-2.jpg)
![Krok 3 - śledź opiekany w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-opiekany-w-occie4-2.jpg)
![Krok 4 - śledź opiekany w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-opiekany-w-occie1-2.jpg)
![Krok 5 - śledź opiekany w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-opiekany-w-occie0-2.jpg)
śledź | 0,5 kg |
mąka | |
jajko | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
ocet | 1 szkl |
woda | 1,5 szkl |
cukier | |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
ziele angielskie | |
cebula | 3 szt |
marchewka | 1 szt |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: