Przepis i sposób przygotowania na: Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie4-2.jpg)
![Krok 5 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie5-2.jpg)
![Krok 6 - Śledź po wiejsku z patisonem w majonezie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-po-wiejsku-z-patisonem-w-majonezie6-2.jpg)
filety śledziowe | 4-5 płaty śledzia po wiejsku |
cebulka marynowana | 2 łyżki |
patisony marynowane | 6 szt |
majonez tradycyjny | 2 łyżki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | do smaku |
szczypiorek | do dekoracji |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: