Przepis i sposób przygotowania na: Śledź w płaszczu
Kroki postępowania
Do 1/3 masy dodać drobno okrojony koperek.
Do 2/3 masy dodać ugotowanego lub upieczonego,ztartego na drobnej tarce buraka i wszystko dobrze wymieszać.
![Krok 1 - Śledź w płaszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-plaszczu2-2.jpg)
![Krok 2 - Śledź w płaszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-plaszczu1-2.jpg)
Smacznego!!!!!
![Krok 3 - Śledź w płaszczu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledz-w-plaszczu0-2.jpg)
bagietka | 1 |
filet śledziowy | 2 |
serek topiony | 2 |
masło | 50 gr |
buraki czerwone | 1 |
koperek | |
korniszony | 10 |
sól | |
pieprz | |
jajko ugotowane na twardo | 2 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: