Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w jogurcie z warzywami
Kroki postępowania
Śledzie moczymy w wodzie około dwóch godzin, po czym osuszamy na ręczniku papierowym i kroimy w kostkę.
![Krok 1 - Śledzie w jogurcie z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-jogurcie-z-warzywami1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie w jogurcie z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-jogurcie-z-warzywami2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie w jogurcie z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-jogurcie-z-warzywami3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledzie w jogurcie z warzywami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-jogurcie-z-warzywami4-2.jpg)
ziemniaki | ok. 1 kg |
matiasy | 2 płaty |
cebula | 1 mała |
por | 1 duży liść |
papryka czerwona | 1/2 |
ogórki kiszone | 2-3 |
jogurt naturalny | 200 gram |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: