Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w śmietanie z buraczkami i pęczakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledzie w śmietanie z buraczkami i pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-smietanie-z-buraczkami-i-peczakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie w śmietanie z buraczkami i pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-smietanie-z-buraczkami-i-peczakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie w śmietanie z buraczkami i pęczakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-smietanie-z-buraczkami-i-peczakiem3-2.jpg)
płaty śledziowe solone | 4 szt |
burak ćwikłowy | 1 szt |
kasza pęczak | 50 g |
śmietana 12% | 300 g |
natka pietruszki | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: