Przepis i sposób przygotowania na: Śledzie w wiosennym twarożku
Kroki postępowania
Twaróg rozetrzeć ze śmietaną i przyprawami.
![Krok 1 - Śledzie w wiosennym twarożku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-wiosennym-twarozku1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledzie w wiosennym twarożku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-wiosennym-twarozku2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledzie w wiosennym twarożku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-wiosennym-twarozku3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledzie w wiosennym twarożku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledzie-w-wiosennym-twarozku4-2.jpg)
płaty śledziowe solone | a'la Matjas 4 szt |
twaróg półtłusty | 200 g |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 2 szt |
szczypiorek | 1 pęczek |
rzodkiewka | 1 pęczek |
Pieprz kolorowy Prymat w młynku | |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: