Przepis i sposób przygotowania na: Śledziowe bombki niespodzianki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki1-2.jpg)
![Krok 2 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki2-2.jpg)
![Krok 3 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki3-2.jpg)
![Krok 4 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki4-2.jpg)
![Krok 5 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki5-2.jpg)
![Krok 6 - Śledziowe bombki niespodzianki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sledziowe-bombki-niespodzianki6-2.jpg)
matiasy | 3 płaty z zalewy octowej |
cebula czerwona | 1 sztuka |
jabłko | 1 sztuka |
por (biała część) | 1/2 sztuki |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
sól i pieprz | 1 do smaku |
łosoś wędzony plastry | 100 g |
burak | 1 sztuka pieczony |
natka pietruszki | 1 do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: