Przepis i sposób przygotowania na: Słodko- kwaśna pekińska na zielono
Kroki postępowania
![Krok 1 - Słodko- kwaśna pekińska na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-kwasna-pekinska-na-zielono2-2.jpg)
![Krok 2 - Słodko- kwaśna pekińska na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-kwasna-pekinska-na-zielono3-2.jpg)
![Krok 3 - Słodko- kwaśna pekińska na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-kwasna-pekinska-na-zielono1-2.jpg)
![Krok 4 - Słodko- kwaśna pekińska na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-kwasna-pekinska-na-zielono0-2.jpg)
kapusta pekińska | 1/2 mała |
ogórek | 1/2 średni |
ogórek kiszony | 3 szt |
por (biała część) | 1/2 szt |
majonez | 2 łyżki |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
ocet balsamiczny | 0,5 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: