Przepis i sposób przygotowania na: SŁODKO SŁONE CIASTO
Kroki postępowania
Biszkopt będzie podstawą naszego ciasta
![Krok 1 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto5-2.jpg)
Studzimy i zmiksować z margaryną lub masłem. Wylewamy masę budyniową na biszkopt.
![Krok 2 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto8-2.jpg)
![Krok 3 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto1-2.jpg)
![Krok 4 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto2-2.jpg)
![Krok 5 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto3-2.jpg)
![Krok 6 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto4-2.jpg)
![Krok 7 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto7-2.jpg)
![Krok 8 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto6-2.jpg)
Smacznego
![Krok 9 - SŁODKO SŁONE CIASTO foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/slodko-slone-ciasto0-2.jpg)
biszkopt jasny | 1 sztuka |
budyń waniliowy | 2 opakowania |
margaryna | 1 kostka |
masa krówkowa | 1 opakowanie |
krakersy | 1 opakowanie |
galaretka wiśniowa | 2 opakowania |
mleko skondensowane | 250 ml |
wiórki migdałowe | 100 g |
dżem morelowy | 1 słoiczek |
herbatniki | 1 duże opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: