Przepis i sposób przygotowania na: Smażone pierożki greckie
Kroki postępowania
Z podanych składników zagęścić ciasto i odstawić na 15 minut.
![Krok 1 - Smażone pierożki greckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-greckie1-2.jpg)
![Krok 2 - Smażone pierożki greckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-greckie2-2.jpg)
![Krok 3 - Smażone pierożki greckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-greckie3-2.jpg)
![Krok 4 - Smażone pierożki greckie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/smazone-pierozki-greckie4-2.jpg)
serek homogenizowany | 1 opakowanie |
mąka | 25 dag |
masło | 12,5 dag |
sól do smaku | |
Kminek mielony Prymat | do smaku |
jajko | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: