Składniki:
przecier pomidorowy | 1 mały |
dżem porzeczkowy | 2 łyżki |
keczup pikantny | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 5 ząbków |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
chilii | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
przecier pomidorowy | 1 mały |
dżem porzeczkowy | 2 łyżki |
keczup pikantny | 4 łyżki |
Musztarda sarepska Prymat | 1 łyżka |
czosnek | 5 ząbków |
sok z cytryny | 1 szt |
sól | |
chilii | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: