Składniki:
bulion warzywny | 1/2 kostki |
grzyby suszone | 10 kapeluszy |
woda | 250 ml |
śmietana kremówka | 100 ml |
masło | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sos sojowy grzybowy | 2 łyżeczki |
bulion warzywny | 1/2 kostki |
grzyby suszone | 10 kapeluszy |
woda | 250 ml |
śmietana kremówka | 100 ml |
masło | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
mąka | 1 łyżka |
sos sojowy grzybowy | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: