Przepis i sposób przygotowania na: Spaghetti
Kroki postępowania
![Krok 1 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti29-2.jpg)
![Krok 2 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti30-2.jpg)
![Krok 3 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti31-2.jpg)
![Krok 4 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti32-2.jpg)
![Krok 5 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti33-2.jpg)
![Krok 6 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti34-2.jpg)
![Krok 7 - Spaghetti foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/spaghetti35-2.jpg)
pieczarki | 0,3 kg |
mięso mielone wieprzowe | 0,5 kg |
cebula | 0,5 sztuka |
czosnek | 1-2 ząbki |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
pomidory rozdrobnione | 1 butelka (720ml) |
tymianek | 0,5 łyżeczki |
Bazylia suszona Prymat | 0,5 łyżeczki |
Majeranek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
Przyprawa do dań z makaronu i kuchni włoskiej Prymat | 2 łyżki |
olej z pestek winogron | 2-3 łyżki |
makaron spaghetti | 1 porcja/osobę |
parmezan starty | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: