Przepis i sposób przygotowania na: Śródziemnomorskie roladki z bakłażana
Kroki postępowania
![Krok 1 - Śródziemnomorskie roladki z bakłażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/srodziemnomorskie-roladki-z-baklazana3-2.jpg)
![Krok 2 - Śródziemnomorskie roladki z bakłażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/srodziemnomorskie-roladki-z-baklazana2-2.jpg)
![Krok 3 - Śródziemnomorskie roladki z bakłażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/srodziemnomorskie-roladki-z-baklazana1-2.jpg)
![Krok 4 - Śródziemnomorskie roladki z bakłażana foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/srodziemnomorskie-roladki-z-baklazana0-2.jpg)
bakłażan | 12 plasterków |
mozzarella | 120 gram |
oliwa | 2-3 łyżki |
sos pomidorowy gęsty | 120 gram |
oliwki czarne | 15 szt |
oregano | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
bazylia świeża | kilka liście |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: