Składniki:
polędwica wołowa | 4 grube plastry |
łyżeczka ziaren pieprzu | |
oliwa | 2 łyżki |
śliwki węgierki | 1/2 kg |
masło | 2 łyżki |
cukier brązowy | 2 łyżki |
rozmaryn świeży | kilka gałązek |
płatki migdałowe | |
sól |
polędwica wołowa | 4 grube plastry |
łyżeczka ziaren pieprzu | |
oliwa | 2 łyżki |
śliwki węgierki | 1/2 kg |
masło | 2 łyżki |
cukier brązowy | 2 łyżki |
rozmaryn świeży | kilka gałązek |
płatki migdałowe | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: