Przepis i sposób przygotowania na: Stir-fry z wieprzowiną i chili
Kroki postępowania
![Krok 1 - Stir-fry z wieprzowiną i chili foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stirfry-z-wieprzowina-i-chili1-2.jpg)
![Krok 2 - Stir-fry z wieprzowiną i chili foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stirfry-z-wieprzowina-i-chili2-2.jpg)
![Krok 3 - Stir-fry z wieprzowiną i chili foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/stirfry-z-wieprzowina-i-chili0-2.jpg)
wieprzowina | 375 g |
papryczka chili | 2 szt. |
cebula dymka ze szczypiorkiem | 6 szt. |
zielone curry | 1 łyż. |
cukier | 2 łyż. |
sos rybny | 2 łyż. |
sok z limonki | 2 łyż. |
mąka kukurydziana | 2 łyż. |
woda | 100 ml |
orzechy nerkowca | 1/3 szkl. |
olej | 1 łyż. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: