Przepis i sposób przygotowania na: Strudel jabłkowo orzechowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy5-2.jpg)
Piec w temp. 190 stopni około 40-45 minut.
![Krok 6 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy6-2.jpg)
![Krok 7 - Strudel jabłkowo orzechowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-jablkowo-orzechowy7-2.jpg)
mąka | 2 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | szczypta |
masło | 10 dag |
woda |
jabłka | 1 kg |
orzechy posiekane | 1,5 szkl |
cynamon Prymat | do smaku |
cukier | do smaku |
kasza manna | 4 łyzki |
masło | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: