Przepis i sposób przygotowania na: Strudel wiedeński z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Strudel wiedeński z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-wiedenski-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Strudel wiedeński z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-wiedenski-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Strudel wiedeński z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-wiedenski-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Strudel wiedeński z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-wiedenski-z-jablkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Strudel wiedeński z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/strudel-wiedenski-z-jablkami5-2.jpg)
mąka pszenna | 1,5 szkl |
jajko | 1 szt |
sól | 1 szczypta |
woda | 1/2 szkl |
ocet | 1 łyżeczka |
olej | 2 łyżki |
jabłka | 1 kg |
cytryna | 1/2 szt |
cukier | 2/3 szkl |
cynamon | 1/2 łyżeczki |
rodzynki | 4 łyżki |
masło | 1/2 kostki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: