Przepis i sposób przygotowania na: Styropian-czyli sernik bez sera.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Styropian-czyli sernik bez sera. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/styropian-czyli-sernik-bez-sera.1-2.jpg)
![Krok 2 - Styropian-czyli sernik bez sera. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/styropian-czyli-sernik-bez-sera.2-2.jpg)
![Krok 3 - Styropian-czyli sernik bez sera. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/styropian-czyli-sernik-bez-sera.3-2.jpg)
![Krok 4 - Styropian-czyli sernik bez sera. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/styropian-czyli-sernik-bez-sera.4-2.jpg)
![Krok 5 - Styropian-czyli sernik bez sera. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/styropian-czyli-sernik-bez-sera.5-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szklanki |
cukier puder | 1 szklanka |
żółtko jajek | 4 sztuki |
masło lub margaryna | 25 dag |
proszek do pieczenia | 2 płaskie łyżeczki |
mąka pszenna | do posypania stolnicy |
białko | 4 sztuki |
sól | szczypta |
cukier | 1 szklanka |
budyń waniliowy | 3 sztuki |
śmietana 18 proc | 3 sztuki ( po 330 g każda ) |
proszek do pieczenia | 1 mała płaska łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: