Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Surówka obiadowa z orzechami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska zielona część
orzechy włoskie 100 gram
marchew 1 sztuka
pomidor 1 duży
jabłko 1 duże
majonez 2 łyżki
sól do smaku 2 szczypty
Pieprz czarny mielony Prymat 1 szczypta

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka obiadowa z orzechami

Kapustę tniemy na małe paski, jabłko i marchew ścieramy na tarce o dużych oczkach, pomidora kroimy w kostkę,a orzechy siekamy na mniejsze kawałki. doprawiamy i dodajemy majonez. Wszystko razem mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Marta Ryżek-Kalkowska 04.11.2014 20:45
Witaminki do obiadu zawsze i każdej ilości. Surówka z orzechami jest dodatkowo bogatsza w witaminy.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak