Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z Bakaliami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z Bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-bakaliami1-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z Bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-bakaliami2-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z Bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-bakaliami3-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z Bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-bakaliami4-2.jpg)
![Krok 5 - Surówka z Bakaliami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-bakaliami5-2.jpg)
kapusta pekińska | pół głowki |
seler naciowy | 2 łodygi |
marchew | 2 sztuki |
jabłko | 0,5 sztuki |
por (biała część) | 1 sztuka |
żurawina suszona | 2 garście |
płatki migdałowe | 2 garście |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
jogurt grecki | 3 łyżki |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: