Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z czerwonej kapusty na ciepło
Podajemy na ciepło. Doskonale smakuje z mięsiwem ale również samo
rodzynki | 2-3 łyżki |
morele suszone | 6-8 sztuk |
śliwki suszone | 6-8 sztuk |
Goździki całe Prymat | 2-3 sztuki |
miód prawdziwy | 4-6 łyżek |
woda | 1,5-2 szklanek |
sól do smaku | |
cukier trzcinowy | 2-3 łyżki |
masło | 2-3 łyżki |
kapusta czerwona | 0,5 główki |
jabłko winne | 2 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: