Składniki:
pomaańcze | 3 szt |
seler naciowy | 30 dkg |
miód | 4 łyżki |
sól | do smaku |
olej | 8 łyżek |
ocet | 8 łyżek |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | do smaku |
sok pomarańczowy | 1/2 szklanki |
kapusta czerwona | 1 główka |
pomaańcze | 3 szt |
seler naciowy | 30 dkg |
miód | 4 łyżki |
sól | do smaku |
olej | 8 łyżek |
ocet | 8 łyżek |
pieprz | do smaku |
orzechy włoskie | do smaku |
sok pomarańczowy | 1/2 szklanki |
kapusta czerwona | 1 główka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: