Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kiszonej kapusty
Kroki postępowania
![Krok 1 - Surówka z kiszonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty47-2.jpg)
![Krok 2 - Surówka z kiszonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty48-2.jpg)
![Krok 3 - Surówka z kiszonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty49-2.jpg)
![Krok 4 - Surówka z kiszonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty50-2.jpg)
Odstawić na około godzinę.
![Krok 5 - Surówka z kiszonej kapusty foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/surowka-z-kiszonej-kapusty51-2.jpg)
kapusta kiszona | 500 gram |
cebula | 1 sztuka |
marchew | 1 sztuka |
oliwa | 1 łyżeczka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: