Przepis i sposób przygotowania na: Świąteczna mocno nadziana pierś
Kroki postępowania
![Krok 1 - Świąteczna mocno nadziana pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczna-mocno-nadziana-piers1-2.jpg)
![Krok 2 - Świąteczna mocno nadziana pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczna-mocno-nadziana-piers2-2.jpg)
![Krok 3 - Świąteczna mocno nadziana pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczna-mocno-nadziana-piers3-2.jpg)
![Krok 4 - Świąteczna mocno nadziana pierś foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/swiateczna-mocno-nadziana-piers4-2.jpg)
pierś z kurczaka | 1 sztuka |
morele suszone | 6 sztuk |
śliwki suszone | 6 sztuk |
dżem śliwkowy | 1 łyżka |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
cynamon Prymat | 1/4 łyżeczki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: