Składniki:
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5-6 łyżek |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1/2 litra |
cukier puder | 4-5 łyżek |
bita śmietana | 1 szklanka |
jabłko winne | kilka szt. |
budyń śmietankowy | 1 opakowanie |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 5-6 łyżek |
masło | 2 łyżki |
mleko | 1/2 litra |
cukier puder | 4-5 łyżek |
bita śmietana | 1 szklanka |
jabłko winne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: