Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka pod różową pierzynką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka pod różową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-pod-rozowa-pierzynka1-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka pod różową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-pod-rozowa-pierzynka2-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka pod różową pierzynką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-pod-rozowa-pierzynka0-2.jpg)
żółtko jajek | 4 szt |
białko | 4 szt |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 1/2 większe szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
kwaśna śmietana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 op |
cukier puder | 1/2 szkl |
budyń malinowy | 1 op |
jabłka | 1,2 kg |
cynamon | |
mąka tortowa | 3 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: