Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotka sypana z jezynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami1-2.jpg)
![Krok 2 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami2-2.jpg)
![Krok 3 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 4 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami4-2.jpg)
![Krok 5 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami5-2.jpg)
Pieczemy w nagrzanym 175 st piekarniku około 50 minut.
![Krok 6 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami6-2.jpg)
Na ciepło albo na zimno.
![Krok 7 - Szarlotka sypana z jezynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szarlotka-sypana-z-jezynami7-2.jpg)
mąka pszenna | 1/2 szkl |
mąka pełnoziarnista | 1/2 szkl |
cukier brązowy | 1/2 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 8 szt |
jeżyny | 1 garśc |
cynamon Prymat | |
rodzynki | 5 dkg |
masło | 18 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: