Przepis i sposób przygotowania na: Szarlotta
Kroki postępowania
Miksujemy składniki.
W międzyczasie ubijamy pianę z 2 białek na sztywno ze szczyptą soli. Do piany dodajemy 2 łyżki cukru pudru.
Smacznego :)
ciastka maślane | 200 g |
wiórki kokosowe | 3 łyżki |
masło | 50 g |
mleko skondensowane | 1 puszka |
cytryna | 2 sztuki |
limonka | 2 sztuki |
jajko | 3 |
cynamon | 2 łyżeczki |
cukier puder | 2 łyżki |
sól | |
otręby | 1 łyżka |
jabłka | 4 champion |
skórka z limonki | |
skórka z cytryny |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: