Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami
Kroki postępowania
Cebulkę, paprykę, kroimy w małą kosteczkę,dodajemy do mięsa,kwiaty cukinii opłukujemy pod bieżącą wodą i osuszamy ręcznikiem papierowym, rwiemy je na kawałki tak z jednego kwiatka ok 6 kawałków, by je było widać w mięsku.
Pepperoni używam z zalewy oliwnej, więc takie 2 szt wrzucam do mięsa, nie kroimy bo przy wyrabianiu samo się rozpadnie.Dodajemy szczypior, krem z gorczycy i wyrabiamy na jednolitą masę.
![Krok 1 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami4-2.jpg)
![Krok 5 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami5-2.jpg)
![Krok 6 - Szaszłyczki z cielęciny z grilla z dodatkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyczki-z-cieleciny-z-grilla-z-dodatkami6-2.jpg)