Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki posypane serem żółtym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szaszłyki posypane serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-posypane-serem-zoltym1-2.jpg)
![Krok 2 - Szaszłyki posypane serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-posypane-serem-zoltym2-2.jpg)
![Krok 3 - Szaszłyki posypane serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-posypane-serem-zoltym3-2.jpg)
![Krok 4 - Szaszłyki posypane serem żółtym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-posypane-serem-zoltym4-2.jpg)
mięso mielone | 25 dag |
boczek wędzony | 25 dag |
pomidor | 2 sztuki |
cebula | 2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
ser żółty | 20 dag |
koperek | 1 pęczek |
sól i pieprz | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: