Przepis i sposób przygotowania na: Szaszłyki z mielonego z boczkiem
Kroki postępowania
Do mięsa dodać posiekany drobno czosnek, pokrojony w kostkę boczek, zioła i przyprawy.
![Krok 1 - Szaszłyki z mielonego z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-mielonego-z-boczkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Szaszłyki z mielonego z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-mielonego-z-boczkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Szaszłyki z mielonego z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-mielonego-z-boczkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Szaszłyki z mielonego z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-mielonego-z-boczkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Szaszłyki z mielonego z boczkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szaszlyki-z-mielonego-z-boczkiem5-2.jpg)
mięso mielone wołowo-wieprzowe | 1 kg |
czosnek | 8 ząbków |
wędzony boczek | 10 plastrów |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 czubata łyżka |
Przyprawa do mięs Prymat | 1 czubata łyżka |
przyprawa w płynie | 6 łyżek |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: