Przepis i sposób przygotowania na: SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku1-2.jpg)
![Krok 2 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku2-2.jpg)
![Krok 3 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku3-2.jpg)
![Krok 4 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku4-2.jpg)
![Krok 5 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku5-2.jpg)
![Krok 6 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku6-2.jpg)
![Krok 7 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku7-2.jpg)
![Krok 8 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku8-2.jpg)
![Krok 9 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku9-2.jpg)
![Krok 10 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku10-2.jpg)
![Krok 11 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku11-2.jpg)
![Krok 12 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku12-2.jpg)
![Krok 13 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku13-2.jpg)
![Krok 14 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku14-2.jpg)
![Krok 15 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku15-2.jpg)
![Krok 16 - SZCZAWIOWA PO WARSZAWSKU foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szczawiowa-po-warszawsku16-2.jpg)
szczaw | 100-150 g |
jajko ugotowane na twardo | 5-6 szt |
kasza jęczmienna | 1/2 szkl |
śmietana 18 proc | 1/2 szkl |
żeberka wieprzowe | 100-200 g |
woda | 3 l |
sól do smaku | |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
sok z cytryny | |
ocet balsamiczny | 1 łyżka |
mleko | 1/3 szkl |
Ziele angielskie całe Prymat | 3-4 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
masło | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: