Przepis i sposób przygotowania na: Sznycel z jajkiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sznycel z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycel-z-jajkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Sznycel z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycel-z-jajkiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Sznycel z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycel-z-jajkiem3-2.jpg)
![Krok 4 - Sznycel z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycel-z-jajkiem4-2.jpg)
![Krok 5 - Sznycel z jajkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycel-z-jajkiem5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 500 gram |
cebula | 1 sztuka |
ząbek czosnku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 70 gram |
mleko | 100 ml |
jajko | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
Majeranek suszony Prymat | |
żółty ser | 80 gram |
jajko | 5 sztuk, małe |
koper świeży |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: