Przepis i sposób przygotowania na: Sznycle z kapustą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Sznycle z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-z-kapusta1-2.jpg)
![Krok 2 - Sznycle z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-z-kapusta2-2.jpg)
![Krok 3 - Sznycle z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-z-kapusta3-2.jpg)
![Krok 4 - Sznycle z kapustą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/sznycle-z-kapusta4-2.jpg)
mięso mielone | 500 g |
kapusta biała | 300 g |
jajko | 2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
czosnek ząbki | 2-3 sztuki |
kasza manna | 4 łyżki |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
mąka | do obtoczenia sznycli |
mąka | 2 łyżki |
olej do smażenia | |
ziele angielskie | 3 sztuki |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
sól do smaku | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: