Przepis i sposób przygotowania na: Szparagowe mielone
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szparagowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagowe-mielone1-2.jpg)
![Krok 2 - Szparagowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagowe-mielone2-2.jpg)
![Krok 3 - Szparagowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagowe-mielone3-2.jpg)
![Krok 4 - Szparagowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagowe-mielone4-2.jpg)
![Krok 5 - Szparagowe mielone foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szparagowe-mielone0-2.jpg)
łopatki wieprzowej | 600 g |
szparagów | kilka bez główek |
cebula | 2 |
ząbki czosnku | 3 |
natki pietruszki | 1/2 pęczek |
jajko | 2 |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżka |
wody | 100 ml |
do smaku | |
sól | |
chili scotch bonnet | |
DODATKOWO: | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: