Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe placki z pestkami dynii
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe placki z pestkami dynii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-placki-z-pestkami-dynii2-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe placki z pestkami dynii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-placki-z-pestkami-dynii1-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe placki z pestkami dynii foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-placki-z-pestkami-dynii0-2.jpg)
szpinak świeży lub mrożony | 200 gram |
mąka kukurydziana | 3/4 szklanki |
pieprz | 1 łyżka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1/2 szklanki |
białko | 2 jajek |
sól | 1 łyżka |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat | 1 łyżeczka |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyzeczka |
czosnek | 3 ząbki |
woda | |
pestki dyni | 50 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: