Przepis i sposób przygotowania na: Szpinakowe rotolo pod beszamelem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szpinakowe rotolo pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-rotolo-pod-beszamelem1-2.jpg)
![Krok 2 - Szpinakowe rotolo pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-rotolo-pod-beszamelem2-2.jpg)
![Krok 3 - Szpinakowe rotolo pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-rotolo-pod-beszamelem3-2.jpg)
![Krok 4 - Szpinakowe rotolo pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-rotolo-pod-beszamelem4-2.jpg)
![Krok 5 - Szpinakowe rotolo pod beszamelem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szpinakowe-rotolo-pod-beszamelem5-2.jpg)
makaron lasagne | 12 ugotowanych płatów |
liście szpinaku | 400 g |
ser twarogowy | 200 g |
parmezan starty | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
mleko 2% | 500 ml |
mąka pszenna | 40 g |
masło 82% | 30 g |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz biały mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: