Przepis i sposób przygotowania na: Szwedzki pasztet marchwiowy
Kroki postępowania
Marchew i seler obrać, pokroić w kostkę i ugotować w jednej szklance wody przez 15 minut.
![Krok 1 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy1-2.jpg)
![Krok 2 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy2-2.jpg)
![Krok 3 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy4-2.jpg)
![Krok 5 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy5-2.jpg)
![Krok 6 - Szwedzki pasztet marchwiowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzki-pasztet-marchwiowy6-2.jpg)
marchewka | 3 szt./duże |
cebula biała | 1 szt |
seler | 1/4 szt |
masło | 2 łyżki |
mąka | 2 łyżki |
ziemniaki | 3 szt. |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
czosnek | 1 ząbek |
sól do smaku | |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | do smaku |
majeranek | do smaku |
chili | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: