Przepis i sposób przygotowania na: SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI
Kroki postępowania
![Krok 1 - SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzkie-klopsiki-kottbular-w-sosie-smietanowym-z-porem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzkie-klopsiki-kottbular-w-sosie-smietanowym-z-porem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzkie-klopsiki-kottbular-w-sosie-smietanowym-z-porem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 4 - SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzkie-klopsiki-kottbular-w-sosie-smietanowym-z-porem-i-pieczarkami4-2.jpg)
![Krok 5 - SZWEDZKIE KLOPSIKI KOTTBULAR W SOSIE ŚMIETANOWYM Z POREM I PIECZARKAMI foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szwedzkie-klopsiki-kottbular-w-sosie-smietanowym-z-porem-i-pieczarkami5-2.jpg)
łopatka wieprzowa | 400 gram |
mięso wołowe | 200 gram |
jajko | 1 szt |
cebula | 1 szt |
bułka namoczona w mleku | 1 szt |
musztarda | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
olej do smażenia | 2 łyżki |
pieczarki | 250 gram |
por | 100 gram |
bulion warzywny | 600 ml |
śmietana 18 proc | 125 ml |
mąka pszenna | 1,5 łyżeczki |
tymianek | 1/2 łyżeczki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: