Składniki:
kapusta pekińska | 20 dag |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
majonez | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 1 łyżka |
koperek | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól do smaku |
kapusta pekińska | 20 dag |
jabłko | 1 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cebula czerwona | 1/2 szt |
ogórek kiszony | 1 szt |
majonez | 1 łyżka |
jogurt naturalny | 1 łyżka |
koperek | do smaku |
pieprz | do smaku |
sól do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: