Przepis i sposób przygotowania na: Szybki gulasz a\'la curry
Podałam z ryżem basmati gotowanym z kurkuma, Curry było aromatyczne, kremowe i pięknie kolorowe:)
pierś z kurczaka | |
garść mrozonej fasolki szparagowej | |
łyżka oliwy z oliwek | |
cebula | |
ząbek czosnku | |
kilka pieczarek | |
żółta papryka | |
pieprz świeżo zmielony | |
łyżka śmietany | |
1-2 łyzeczki musztardy francuskiej | |
1/3 łyżeczki kurkumy | |
natka pietruszki | |
sól do smaku | |
ryż basmati | |
Przyprawa curry orientalna Prymat | 1/2 łyżeczki |
bulion drobiowy | 300 ml |
jogurt naturalny | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: