Przepis i sposób przygotowania na: Szybki gulasz wołowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy39-2.jpg)
![Krok 2 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy40-2.jpg)
![Krok 3 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy41-2.jpg)
![Krok 4 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy42-2.jpg)
![Krok 5 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/gulasz-wolowy38-2.jpg)
wołowina gulaszowa | 500 g |
cebule | 2 duże |
marchew | 4 szt |
pietruszka | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
koncentrat pomidorowy | 2 łyżeczki |
ziele angielskie | 4 ziarna |
majeranek | 1 łyżeczka |
sól i pieprz do smaku | |
masło klarowane | 2 łyżki |
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat | 2 łyżeczki |
papryka czerwona | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: