Przepis i sposób przygotowania na: Szybki gulasz wołowy
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybki-gulasz-wolowy2-2.jpg)
![Krok 2 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybki-gulasz-wolowy1-2.jpg)
![Krok 3 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybki-gulasz-wolowy3-2.jpg)
![Krok 4 - Szybki gulasz wołowy foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szybki-gulasz-wolowy0-2.jpg)
mięso wołowe | 400-450 gramów |
cebula | 1 sztuka |
olej rzepakowy | kilka łyżek |
soser | 2 łyżki |
śmietana 12% | 1/3 szklanki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: