Przepis i sposób przygotowania na: Szynka pieczona - paprykowa
Kroki postępowania
Czosnek drobno posiekać, posypać solą i rozetrzeć nożem
szynka wieprzowa | 1 kg |
olej rzepakowy | 1/3 szklanki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżki |
Pieprz ziołowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Pieprz biały mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Imbir mielony Prymat | 1 łyżka |
ząbki czosnku | 3 ząbki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: