Przepis i sposób przygotowania na: Szynka ze schabu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu1-2.jpg)
![Krok 2 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu2-2.jpg)
![Krok 3 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu3-2.jpg)
![Krok 4 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu4-2.jpg)
![Krok 5 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu5-2.jpg)
![Krok 6 - Szynka ze schabu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/szynka-ze-schabu6-2.jpg)
schab bez kości | 700-800 gr |
Sól peklowa drobnoziarnista Prymat | 1 łyżka |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżeczka |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
ziele angielskie | 3 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżka |
woda | 1,5 litra |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: